lunes, 19 de diciembre de 2011

Alumnes nouvinguts i les TIC



Avui els nostres companys el Josep Fosalba, Sergio Rella, Esther Aldehuela i l'Encarni Bosch ens han presentat el seu tema sobre els alumnes nouvinguts i les TIC.


Crec que és un tema molt interessant, ja que en moltes escoles hi ha alumnes nouvinguts, i crec que a través de les TIC podem ajudar a complementar poder aprendre l'idioma. El grup han realitzat un google docs compartit, on han posat recursos tics pels alumnes nouvinguts, aquí deixo l'enllaç.

Pels alumnes nouvinguts crec que és molt imporant poder complementar, ja que si per exemple a part del treball que es fa a les aules d'acollida, en les escoles que hi hagi, també podria ser interessant poder fer-ho a l'aula, a través de la utilització que ens han presentat els nostres companys, poder fer que els alumnes ho puguin fer.

Respecte aquest tema, com a experiència personal, l'any passat la meva tutora de l'aula disposava al final de la classe d'un ordinador, on tenia jocs pels alumnes nouvinguts, i en algunes hores que potser els alumnes no podien seguir el ritme, els alumnes anaven fent jocs a través del Jclic i d'altres. Tal com ens han presentat els companys, considero molt important l'ús d'aquests recursos per poder a través de les Tic poder complementar i ajudar els alumnes nouvinguts l'aprenentatge del nostre idioma.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree