lunes, 3 de octubre de 2011

Jclic


Avui a classe hem estat coneixent el programa JClic, no només hi ha activitats ja fetes, sinó que des de la seva pàgina web, ens permet descarregar el JClic, que és per poder fer les activitats, el JClic Author que serveix per realitzar les activitats i el JClic reports què és perquè li faci un resum de les activitats (encerts, errors...) i poder portar un control dels alumnes.

El Jclic podem dir que és un programa per la creació d'activitats multimèdia d'àreas i nivells molt diversos. És un programa que és tutor, ja que podem fer el seguiment, cada alumne té autonomia i pot dur el ritme que necessiti.

Crec que aquest programa és molt útil en el món de l'educació, ja que els alumnes poden anar fent activitats, cadascú amb el seu ritme i a més a més el professor pot portar un seguiment i veure quins temes no han entès i poder tornar-ho a explicar a classe. A més a més com el programa permet realitzar un mateix les activitats, permet que els professors puguin tenir activitats de tots els temes que necessitin, per tant crec que és un programa molt recomanable.

Aquí us deixo un enllaç d'un vídeo on explica pas a pas com realitzar activitats a través del JClic author.


0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree