miércoles, 9 de diciembre de 2009

Debat sobre el dret de les menors a decidir sobre l'avortament sense el consentiment patern


A seminari hem realitzat un debat sobre la proposta de la llei del dret de les menors a decidir sobre l'avortament sense el consentiments dels pares, s'ha de dir, que aquesta llei encara no està vigent, però la proposta ha causat molt debat dins de la societat. El nostre grup va en contra, els nostres arguments es basen en que se suposa que segons la llei, les menors poden decidir l'avortament sense permís patern, però no poden votar, ni són capaces de posar-se el condó o ser grans per saber que si no es volen quedar embarassades hi ha molts mètodes anticonceptius com les pastilles anticonceptives o fins i i tot la pastilla del dia després.

A més a més, d'aquesta manera es trobaran soles, són menors i necessiten l'ajuda dels pares, el consell i la seva experiència. Potser es pensen que no els ajudaran i després poden prendre una decisió errònia que mai podran canviar. Els pares poden ajudar a reflexionar. Però potser hi ha gent que pensa que no tots els pares les ajudaran, però en aquest cas, no canviaria res, no tenen res a perdre, perquè pot passar tot el contrari que les ajudin i puguin aconsellar-les.

Per tant, per aquestes i moltes altres raons el nostre grup està en contra de la llei de l'avortament (en el punt que les menors puguin decidir sense comunicar-ho els pares). Perquè d'aquesta manera motes d'elles no ho diran els pares, i prendran una decisió potser precipitada o errònia.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree