sábado, 7 de noviembre de 2009

Treball col·laboratiu sobre l'eduwiki




A classe de Gestió i Tic hem estat treballant la Wikipedia i l'eduwiki. . Totes dues són unes enciclopèdies lliures per Internet. La wikipedia és un projecte lliure on la gent escriu de manera voluntària i és per a tothom. I la Eduwiki la diferència és que està dirigit al públic infantil (Primària i Secundària).

La pràctica que hem realitzat consisteix ha fer una entrada a l'eduwiki sobre una paraula que no hi sigués. Les meves companyes l'Aina, l'Encarni i jo, hem decidit fer-ho sobre la salamandra. Per portar a terme això varem decidir fer un PowerPoint on surtis una definició, explicació sobre altres aspectes com el menjar, imatges, etc. A més a més també varem realitzar un word al docs google, per poder aportar la informació que anàvem trobant sobre el tema.

Per poder realitzar aquest treball a més a més hem consultat el manual d'ajuda de eduwiki de com realitzar la recerca d'informació, principis normatius, com escriure les entrades i com il·lustrar els continguts.

Els aspectes positius a destacar en la realització d'aquest treball, ha sigut una major implicació en les enciclopèdies d'Internet i poder entendre millor el seu funcionament.

El resultat final ha sigut la publicació d'un nou concepte a l'eduwiki, en el nostre cas sobre la salamandra.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree