miércoles, 11 de noviembre de 2009

Programa Dotsub


Aquest dilluns a classe de Gestió i Tic ens van explicar diferents programes, un d'ells m'ha sobtat especialment, el Dotsub. El grup que l'ha fet ha sigut la Elisabeht Barral, la Mònica Talegón i la Mireia Casanovas. A l'entrada que fa la Mireia al seu bloc explica en que consisteix el Dotsub i els passos que has de seguir per poder utilitzar-lo.

Tal com han explicat a la l'exposició el Dotsub és una eina per poder veure vídeos en diferents idiomes, a més a més tothom pot col·laborar i traduir vídeos, d'aquesta manera és molt participatiu. Personalment crec que és una eina molt útil, que pot fer servei per poder aprendre idiomes, perquè pots veure els vídeos en anglès i subtitulats en català. Una altre avantatge és que hi ha vídeos de moltes cultures, en molts idiomes.

Aquest és el PowerPoint que han fet i ens han mostrat a tots a classe, crec que és molt entenedor i ha fet que tots entenguéssim en que consistia aquest programa. A més és una eina que no coneixia i a partir d'ara em pot fer molt de servei. Perquè a part d'apropar-nos a altres cultures, ens elimina moltes barreres, com per exemple una d'elles és el preu, ja que és gratuït. A més com és un programa que pot col·laborar, és molt participatiu i fàcil d'entendre.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree