viernes, 6 de noviembre de 2009

El club de l'emperador

A classe d'història i antropologia de l'educació hem realitzat un treball la Laia, Nadia, l'Aina, Juan Antonio i jo. Basat en una pel·lícula, en aquest aquest cas nosaltresl'hem fet "del club del emperador". En aquest vídeo es troben els moments que hem escollit com a més representatius de la pel·lícula.

William Hundert és un professor madur de la prestigiosa escola de St. Benedict. Un any més aconsegueix apassionar els seus alumnes amb l'ensenyament de la història de Roma, amb la finalitat d'arribar a ser escollit com a finalista per el concurs del Cèsar. Sap utilitzar molts recursos pedagògics per fomentar la curiositat natural dels alumne: com fer llegir la inscripció d'una placa que es situa al fons de la classe, narra els fets guerrers d'un rei, ... Anys desprès es tornen a trobar per repetir un altre cop el concurs.

A través de la pel·lícula i comparant-lo amb el llibre del "Tono de la enseñanza" es pot treure en conclusió moltes coses d'aquest professor. Mostra la confiança en els seus alumnes, tacte pedagògic, augmentar l'autostima, ... Fa reflexionar sobre la importància de no perdre mai la confiança sobre els seus alumnes. Ja què moltes vegades els alumnes no tenen confiança, i el paper de l'educador amb aquest tema és molt important. També la importància de fer que cada alumne sigui especial i fer-li sentir, es a dir mirar a cada infant individualment.



0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree