lunes, 28 de septiembre de 2009

Les aules d'acollida

Edu3.cat

Al portal Edu3.cat



Aquest vídeo tracta sobre el tema de l’aula d’acollida a les escoles. Crec que parla sobre un tema molt interessant i que avui en dia es troba d’actualitat.

A les escoles hi ha un gran nombre de nens que venen d’altres països, la majoria arriba sense conèixer l’ idioma. La incorporació d'un gran nombre d'alumnes estrangers ha portat alguns problemes als centres escolars, que han hagut de modificar la seva manera de funcionar. Ja què les escoles es troben amb un problema, perquè els alumnes nouvinguts no coneixen l'idioma, a part de enrederir el grup, ells tampoc aprenen.

Per això la gran importància de la tasca que es realitza a través d’aquestes aules d’acollida, fan que els alumnes nouvinguts es puguin adaptar d’una manera més fàcil a l'escola.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquest vídeo és molt interessant.
Durant unes pràctiques vaig estar a una aula d’acollida on hi havia nens de moltes nacionalitats diferents I la mestra com podia intentava integrar a tots els alumnes a l’aula encara que tinguessin nivells I ritmes d’aprenentatge diferents I que uns acabaven d’arribar aquella setmana I altres portaven ja bastants mesos a Barcelona.
Va ser una experiència molt maca on vaig aprendre moltes coses.

Unknown dijo...

Jo no he estat mai a una aula d'acollida, però he viscut el cas contrari, nens que no sabien l'idioma i estaven amb tots els nens de la classe. Crec que en casos així seria molt útil l'aula d'acollida.

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree